If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, някой може ли да ми каже как да сваля радиото на алфа 159 опитвах с тел, както е показано на клиповете в youtube, но не успявам, някакви идеи..?
Аз като свалях голямата навигация, подбутнах откъм пасажера задния й край, като преди това свалих жабката и разколачих страничната конзола.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
С шпилки става много лесно.Снимай после дръжките на вратите да видим как става,че и аз мисля някакви такива варианти.Някой знае ли как най лесно и безопасно за пластмасата да махна горния слой на дръжките който се драска от нокти.
С нокти се маха най-лесно
Мойта така докато чаках веднъж жената пред магазина, на майтап я ущърбах.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Аз опитах с телове ( закачалка разрязана на две- както беше показано в един клип), но като дърпам сякаш цялото табло ще се извади, а радиото не помръдна
Колега, баща ми намери цаката на радиото с електроди за електрожен (единствено ги почисти от горния слой, така че да остане само метала) . Така че целта е да намериш такава тел, която влиза много плътно в отворите. Просто щипките на радиото са много стегнати
Ако си от София ми пиши на лично и ще се разберем да ти дам готови огънати и облепени с изолирбанд шпилки М4. С тях си вадих радиото, за да си вържа Xcarlink. https://lh3.googleusercontent.com/Mw...=w1280-h720-no
П.С Не бях разбрал, че не става въпрос за нави, сори
Мисля, че колегата пита за сваляне на радиото не на навито. Двете, мисля са с различно захващане. И ако няма тези джаджи от снимката, варианта е с тел или електроди. Важно е дебеленината им да е същата като дупката в която трябва да влязат, дори да влизат малко трудно. Малко е трудно да се извият прецизно както тези от снимката, но могат да се направят 4 с Г образна форма. Като се вкарат, в един момент се усеща съпротивление и трябва да се натисне по силно за да се приберат пластините на радиото навътре. В това положение "инструментите" се притискат встрани (към вратите) и започваш да теглиш радиото към теб. Тествано на няколко коли, няколко пъти, работи
Мисля, че колегата пита за сваляне на радиото не на навито. Двете, мисля са с различно захващане. И ако няма тези джаджи от снимката, варианта е с тел или електроди. Важно е дебеленината им да е същата като дупката в която трябва да влязат, дори да влизат малко трудно. Малко е трудно да се извият прецизно както тези от снимката, но могат да се направят 4 с Г образна форма. Като се вкарат, в един момент се усеща съпротивление и трябва да се натисне по силно за да се приберат пластините на радиото навътре. В това положение "инструментите" се притискат встрани (към вратите) и започваш да теглиш радиото към теб. Тествано на няколко коли, няколко пъти, работи
^^Това^^
Поръчах си ги тези за левче,две + 3-4лв доставка, че ми трябваха спешно.
Супер!Аз преди време като търсих, намерих такива само в ebay и нито ми се чакаше, нито ми се плащаше доставката от UK. Затова се доверих на старата българска максима - в един ремонт не използваш ли тел, чук и май*ата, значи нищо не си напрвил
Comment